marți, 16 martie 2010

Cum e acolo, la OZON? Nu-mi citeşti tu SMS, la-lu-la-la-le!

Deci, d-nul Ghimpu nu a citit SMS-ul Comisiei de la Veneţia. Cel puţin aşa declarase ieri în emisiunea "În profunzime" moderată de Lorena Bogza. Lui Vlad Filat, însă, nu i se descarcă telefonul şi chiar dacă îl uită pe undeva prin avioanele lui Patriciu, are consilieri care citesc non-stop poşta electronică. 

Ceea ce m-a înduioşat până la lacrimi(oare) este faptul că Mihai Ghimpu este foarte drăguţ cu opoziţia, adică cu fosta guvernare. Dânsul aduce argumente în favoarea deciziei sale de a para(şuta) experţii străini tocmai bazându-se pe comportamentul şugubâţ al predecesorilor săi. Păi ce, Voronin nu şi-a permis să ignore recomandările europenilor? Ce, noi suntem mai voronini decât Папа(ruda lui Lenin)?! 

Aseară, să mai fi durat vreo jumătate de oră, emisiunea Lorenei ar fi avut toate şansele să spargă audienţa cu forţa unui jet mai înalt decât soclul pe care odihneşte Ordinul Republicii. Am impresia că dincolo de aparenţe, s-ar fi luat de gât cei patru lideri...şi nu pentru a încinge o horă a unirii. 


Se pare că Alianţa a devenit atât de frustrantă pentru cei care o constituie, încât dacă nu vom avea parte de alegeri anticipate, vom avea parte de un show politic (nu neapărat talk-) care va rămâne şi în memoria celor care vor supravieţui sfârşitului lumii peste (sper! dă-o încolo de mayaşi!) mii de ani!

6 comentarii:

  1. arogant, stupid fara masura... vai de asa jurnalism, la piata centrala mai bine ai discuta...

    RăspundețiȘtergere
  2. parerea mea e ca daca vor fi alegeri anticipate e ca vor fugi toti tinerii din tara si vor ramane aici numai sarmaneii tarii...:(
    nu sunt deacord cu alegerile anticipate, ca de altfel va fi un haos total, toti Europenii au sa se intoarca cu fundul la noi!!!
    sunt sigur ca Alianta isi face bine misisunea, ceea ce vor face intr-un an nu au facut fosta guvernare timp de 8ani.
    ce zici Angela, le mai dam o sansa Alinetei pt Integrare Europeana??

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu carui Anonim sa-i raspund...Alianta a avut sanse importante si le mai dau "din buzunar" vreo doua, ca nu mi-e jale. Dar se pare ca intrarea in "normalitate" se amana. Nu vad nici o diferenta - ca impact asupra populatiei - dintre alegerile anticipate si referendum. Cel putin alegerile se incadreaza in legalitate, iar asii din vesta presedintelui interimar sunt cam "masluiti".

    RăspundețiȘtergere
  4. SMS, PC, Laptop, Email.... ca vorbesti draga? Crezi ca ei stiu a se folosi de asa chestii? Stau in jurul lor cu catalusii slugasi si doar fac mutre pentru a intra pe coperte de ziare, tot de ei platite. Asta-i tipicul politician ai anilor 2010?? Huuuuuuu. Intrasem pe FB si am incercat sai scriu lui Filat un mesaj privat. Filat cred ca nici nu stie ca are profil pe FB. Vai de capul lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Divergentele intre 4 persoane mature pot fi considerate neaparat rau? Sau trebuie s mearga toate intr-un pas inainte, ca la paradă?

    PS: In loc de "nu mi-e jale" poate era mai bine "nu-mi pare rau"?

    RăspundețiȘtergere
  6. S-ar putea sa fie mai potrivit "nu-mi pare rau". De acord. In rest - nu prea. Nu e vorba de parada. Divergentele iscate intre cele patru entitati ale AIE sunt DE PRINCIPIU. Din pacate nu e vorba de controversele firesti care apar in cadrul cautarii unor solutii acceptabile pentru toti jucatorii. Este evident ca fiecare isi apara in primul rand interesul personal, de partid. Si inca ceva: as fi foarte fricita daca ceea ce am spus in postare s-ar dovedi a fi absolut eronat si lipsit de logica.

    RăspundețiȘtergere