luni, 20 iulie 2009

Albul şi negrul sunt non-culori, ştiaţi asta?

Citesc un articol de Dan Dungaciu publicat azi în revista electronică ACUM. E bine ce zice, dar refuz să împart spectrul politic în comunişti şi opoziţie, în sensul dihotomic (respectiv) negru-alb. Mă refer în special la "albul" opoziţiei (că...comuniştii sunt "pe negru" e ok). Ca om cu un oarecare trecut politic nu pot să mai accept (ca un simplu alegător) iluzia oferită de retoricile electorale. Nu "imaginea" mă interesează ci finanţatorii acesteea. Or, dacă ne băgăm (cu văzutul!) în portmoneele (unele subţiri, altele - burduşite la greu) oferite concurenţilor de sponsorii interesaţi de rezultatul alegerilor din RM, o să constatăm, probabil cu stupoare, că-i vai de capul nostru! 


Voi continua...

3 comentarii:

  1. nu putem da in opoyitie oricat de nuantata ar fi. Jos comunistii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Angela, scrii foarte bine aici si cred ca ai dreptate. Vad ca Dan Dungaciu publica de fapt in Timpul, dar articolele lui apar si in Acum. Petru Clej a avut o idee buna cu revista, dar unii zic ca e o fituica. Ar trebui sa-ti faci revista ta. Acum Stela Popa e la Bucuresti si ea impreuna cu Dumgaciu si ar face o pereche frumoasa, cred. Da tu esti tot asa de frumoasa, parca traiesti in frigider. Fii atenta ca pe internet apar mesaje cu porcarii lansate de securegi. Probabil au auzit ca vrei sa-ti faci partid si se tem. Namai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Limbajul lui "Anonim" (curajos, n-am ce zice) e parcă luat din momentele și schițele lui Caragiale. De aici se vede durabilitatea operei sale: prostia omenească nu are vârstă!

    RăspundețiȘtergere